persembahan grand dinner part 6

kami tau akan ade dinner gempak untuk part 6
haha takkan la kami nak menyibuk.
baru part 2 weh.
kak ummi tpon aku nak jumpe
aku kate pelik je akak nih.
die sruh sambal kicap buat persembahan untuk dinner tu nnti
gile ker?
persembahan nyanyian ker?
dia nak teater.
kami cadangkan teater muzikal

dia setuju
dia bagi tau apa kene buat
persembahan kehidupan part 6 kat uitm jb
tema pun 'journey to remember'
aku mula tanya mereka
mereka setuju
aku kata kita takde perempuan.sape korang nak amek?
dorang sebut la ama,zue,ala,shima,ema,dila
ditambah sharul ngan azhar
aku angkat tangan
cadang 1 name je.ella.hee
mereka setuju,latihan dimulai

aku mintak tolong miss zafirah
abg dzan sbgai pmbantu
3hari saja untuk berlatih
bukan senang weh.
penat gila2 sangat2
mereka bagi komitmen
trimas kawan2
mereka dgr sume kata
byk konflik tp dapat diatasi
kita bawah 1 bumbung
jgn pecah bumbung uh
igt nih,aku ade,rilek je.hihi

teater TANDA aku jadikan idola.
aku suke indiependent
aku suke bebas
aku minat cmtu
aku cakap sikit,mereka tau selanjutnya
4orang aku letak sbg pemuzik
kami main akustik.
aku tak complicated cerewet plihkan baju untuk mereka
aku cakap bju putih,sluar itam
itupun keputusan mereka
pakai ikut selesa korang

hasilnya byk pujian kami terima
kritikan pun ade.biasalah tu.
mulut orang tak mampu kami ttup
kami buat mana termampu
thanks kat Miss Zafirah bantu kitorang
tak lupe abg Dzan gak.
nnti tolong kami lagi =)










sinopsis teater kami :
berkaitan pengalaman2 pelajar part6 sewaktu kat uitm selama 3 tahun
first scene,
gaduh.smpai kne buang kolej ramai2
couple yg ade kat dlm uitm
yg tgh happy,sedih,break-up terus
second scene,
aktiviti ikut program.
dip in banking-brainstorming masa CCT & cinderella
dip in bisnes study-perang ARAB & larkin top speaker (persandingan nirman & memey)
dip in accounting-aktviti dorang study & malam ACE
penutup dgn lagu 'aizat-pergi'






and the video

video
kali nih miss zafirah record
tp sayang tak smpai abes,
bateri yg smpai dulu

video
credit kat kak ummi sebab rakam lagi.hee

4 comments:

  1. ahak.tgk je la kat vdeo uh.
    live ag gempak kot.hihi

    ReplyDelete
  2. hehehe...nama saya ade skali :P :P

    ReplyDelete
  3. ahakk.hey kak ummi!!!! ade ag un.ee snyap jek an.

    ReplyDelete